TESTIMONI

Program yang pasti memberikan penerangan terperinci dan penuh interaktif tentang cara untuk membina kerjaya sebagai seorang perunding imej.   Amin Idris CPIC (Batch 1) & CMIC (Batch 1)
Teruja! Setiap sesi pembelajaran bersama Puan Mary amat menyeronokkan. Setiap ilmu baru yang dipelajari boleh dipraktikkan serta-merta ke atas diri sendiri.   Harry Hamid CPIC (Batch 3)
Praktikal adalah perkataan yang tepat bagi program ini. Program komprehensif dengan kandungan modul yang tersusun. Bimbingan daripada Puan Mary juga amat membantu permulaan kerjaya CPIC.   Aida Fasehah CPIC (Batch 4)
Walaupun konten padat, dengan pendekatan yang segar dan menghiburkan, saya tidak melihat walaupun seorang peserta yang kelihatan bosan atau mengantuk sepanjang tempoh kursus yang Puan Mary kendalikan.   Faridzul Nasaruddin CPIC (Batch 5)
Pentauliahan yang diberikan Puan Mary mampu menghasilkan perunding imej yang kompeten. Bimbingan dan material yang diberikan juga sangat lengkap!   Nurulisa Poli CPIC (Batch 6)
Bimbingan daripada Puan Mary yang sangat interaktif dan terperinci. Beliau juga sentiasa memberi tunjuk ajar dan nasihat dari semasa ke semasa di mana anda tidak akan dapat dari mana-mana master trainer sepertinya.   Nitti Shahera CPIC (Batch 7)
Program yang menarik, input yang sangat bermanfaat. Alatan dan bahan program yang mudah digunakan. Dan master trainer yang pastinya seorang yang sangat profesional dan pakar.   Termizi Aziz CPIC (Batch 8)
Ini yang saya cari! Program ini mengubah dimensi kehidupan saya. Imej bukan sahaja berkaitan fesyen. Tapi bagaimana kita membawa diri. Personaliti individu yang berbeza membuat kan dunia ini penuh warna warni. Terima kasih Puan Mary!   Maslina Muhamad Doraji CPIC (Batch 9)
"The mediocre teacher tells. The good teacher explains.  The superior teacher demonstrates" To be the best you have  to be trained by the best and I was privileged to be trained by a great teacher, Puan Mary who has enlightened and  inspired me through the CPIC program.   Anbalagan Alagasamy CPIC (Batch 10)
Modul yang mantap dan guru yang tidak lokek berkongsi ilmu menjadikan program ini terbaik No.1 di dunia.  Netty Dzureena CPIC (Batch 11)