Kursus Pentauliahan Perunding Imej Profesional (CPIC)

Kursus akademi yang telah mencapai ambilan ke-16, 163 orang telah dilatih dan memulakan kerjaya sebagai perunding imej profesional di pelbagai pasaran. Kursus intensif ini berlangsung selama 7 hari dan peserta dilatih untuk menguasai 12 modul berkaitan teknik mengurus imej profesional. Peserta dibekalkan dengan material lengkap untuk terus memulakan kerjaya sebagai CPIC.

Kursus Pentauliahan Perunding Imej Profesional (CPIC)

Kursus paling popular di akademi ini telah menerima permintaan tinggi daripada ramai orang. Sehingga September 2019, seramai 163 individu pelbagai latar belakang sudah ditauliah dan menjadi seorang CPIC.

Setiap tahun, kursus ini hanya dijalankan sebanyak dua kali dan maksimum 15 peserta sahaja diterima pada setiap ambilan. Kursus intensif ini berlangsung selama 7 hari dan peserta dilatih untuk menguasai 12 modul berkaitan teknik mengurus imej profesional untuk klien pelbagai peringkat.

Tarikh29 Februari – 7 Mac 2020
LokasiBandar Baru Ampang
KuantitiMaksimum 15 orang sahaja
Masa9.00 pagi – 6.00 petang

Dapatkan Pentauliahan Anda Sekarang

Usah tunggu lagi. Dapatkan peluang anda menerima ilmu daripada akademi yang berpengalaman dan mulakan langkah pertama anda sebagai seorang perunding imej profesional bertauliah.

KELEBIHAN PENTAULIAHAN KAMI

MODUL LENGKAP DIBERIKAN

Terima softcopy dan hardcopy untuk kesemua 12 modul yang dipelajari, Anda ditauliah hari ini, esok boleh terus buat program pertama anda dengan bahan yang kami beri.

KELAS BISNES PERCUMA

Pelajari asas bisnes daripada kami untuk memulakan langkah pertama anda membina bisnes latihan yang berjaya dan dicari orang.

FOLLOW UP PERCUMA

Anda buntu dan tidak tahu nak buat apa? Tetapkan janji temu dengan kami dan kami sedia membantu anda selepas anda ditauliah dalam tempoh 6 bulan.

PENYEDIAAN PERALATAN ASAS

Anda akan menerima bahan asas untuk memulakan program latihan anda sendiri. Tidak perlu membelanjakan wang yang besar sebagai tambahan membeli bahan latihan imej

BINA RANGKAIAN BARU

Anda akan mempunyai peluang berhubung dan berkenalan dengan lebih 170 alumni akademi untuk menerima sokongan dan motivasi.

MEMENUHI KEPERLUAN ASAS KURSUS

Kursus ini dijalankan dalam keadaan selesa dan tenang. Kami menyediakan ruang bersolat, makan minum, bilik pendingin hawa dan servis yang mesra.

Sedia mulakan kerjaya baru anda? Daftar Sekarang!